Rododendrams trąšos 1kg

3,20 €

Organinės - mineralinės trąšos, skirtos visiems rūgščią dirvą mėgstantiems augalams. Ypatinga jų sudėtis su rūgštiniu pH sudaro palankias sąlygas augalui vystytis, leidžia jam augti lėtai, bet pastoviai, ypač pavasarį. Dėl subalansuotos trąšų sudėties ir įterptų mikroelementų augalai intensyviai žydi ir išlaiko labai ryškias spalvas visą sezoną.

NAUDOJIMAS IR NORMOS: tręšiama anksti pavasarį, kovo - balandžio mėnesiais, norma: 50-70g/m2. Antrą kartą tręšiama birželio - liepos mėnesiais, norma: 40-70g/m2. Augalams vazonuose norma: 5-40g pagal augalo ir vazono dydį. Trąšas paskirstykite tolygiai vazone ar apie augalus. Sodinant trąšas sumaišykite su dirvožemiu. Patręšę, gausiai palaistykite.

SUDĖTIS: bendras azotas (N) - 12%, organinis azotas (N) - 6%, amoniakinis azotas (N) - 4%, nitritų azotas (N) - 2%, fosforas (P2O5) bendras - 5% (tirpus neutraliame amonio citrate ir vandenyje - 5%, tirpus vandenyje – 2%), kalis (K2O), tirpus vandenyje - 10%. Mikroelementai: boras (B) - 0,05%, geležis (Fe) - 0,5%, manganas (Mn) - 0,1%, cinkas (Zn) - 0,01%, varis (Cu) - 0,05%, biologinės kilmės organinė anglis (C) - 25%.

PAVOJINGUMAS: nėra žinoma jokio žymaus poveikio ar kritinio pavojingumo.

ATSARGUMAS: laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Saugoti nuo drėgmės. Patekus į akis: kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Prarijus: pasijutus blogai, skambinti į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ arba kreiptis į gydytoją. Įkvėpus: išnešti nukentėjusįjį į gryną orą; jam būtina ramybė ir padėtis, leidžianti laisvai kvėpuoti.

Kiekis

Rododendrams trąšos 1kg
chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.