Magnio Sulfatas-1Kg.

2,20 €

NORMOS: agurkams 40-60g/10m2, pomidorams 90-120g/10m2, paprikoms 40-60g/10m2, salotoms, ridikėliams 15-30g/10m2, spygliuočiams ir dekoratyviniams augalams - 200g/10 litrų vandens.

SUDĖTIS: magnio oksidas (MgO) tirpus vandenyje - 16%, sieros trioksidas (SO3), tirpus vandenyje - 32%.

ATSARGUMAS: laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Mūvėti apsaugines pirštines/dėvėti apsauginius drabužius/naudoti akių (veido) apsaugos priemones. Po naudojimo kruopščiai nuplauti rankas vandeniu su muilu. Patekus į akis: kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Prarijus: pasijutus blogai, skambinti į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ arba kreiptis į gydytoją. Išskalauti burną. Laikyti sausoje vietoje. Saugoti nuo saulės šviesos.

Trumpas aprašymas


Magnis - būtinas elementas įvairiems augalams, jų sėklų formavimuisi, spyglių gyvybingumui. Trąša naudojama prieš sėją pavasarį arba kai dirvožemyje trūksta magnio. Jo dažniausiai trūksta šiltnamiuose. Spygliuočiai ir dekoratyviniai augalai tręšiami pavasarį ar pradedant ruduoti spygliams. Jei trūksta magnio, ant augalų apatinių lapų atsiranda dėmių, lapai vysta, spygliai ruoduoja, džiūsta ir nukrinta.

Kiekis


Magnio Sulfatas-1Kg.
chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.